Rulada de mamaliga cu sunca si branza

2012-07-30
Malai
  • Bucati : 1
  • Portii : 4
  • Timp de Pregatire : 15m
  • Timp de Gatire : 25m
  • Gata In : 40m

Ingrediente

  • Malai grisat - 400 g
  • Branza de oi - 300 g rasa
  • Sunca - 4-5 felii
  • Unt - 50 g
  • Apa - 1 litru
  • Sare - 1 lingurita

Mod de preparare

Pasul 1

Pentru inceput avem nevoie de un ceaun in care turnam apa, adaugam sarea si o lasam sa dea in clocot. Turnam malaiul “in ploaie”, amestecand incontinuu cu un tel pana se ingrosa bine. Asteptam sa se fierba bine, amestecand din cand in cand.

Pasul 2

Pe un fund de lemn intindem folie de plastic (se poate folosi si folie de aluminiu), rasturnam mamaliga cat e calda si o intindem cu un cutit intru-un strat dreptunghiular. Deasupra intindem in straturi untul, branza rasa si feliile de sunca. Cu ajutorul foliei se ruleaza. Dupa ce am rulat-o o lasam sa se raceasca putin aproximativ 15-20 de minute, mamaliga se raceste oricum destul de repede.

Pasul 3

Se despinde folia, asezam rulada pe o farfurie si o taiem felii.

Media Evaluarilor Membriilor

(0 / 5)

0 5 0
Evaluati reteta

0 persoane au evaluat reteta

Retete Similare:
  • Tarta cu ciuperci si broccoli

    Tarta cu ciuperci si broccoli

  • Tofu_burger_cu_branza_de_vaci.JPG

    Tofu burger cu branza de vaci

  • Tarta_de_primavara_cu_ou_si_spanac.JPG

    Tarta de primavara cu ou si spanac

  • Omleta_cu_paste_si_rosii

    Omleta cu paste si rosii

  • Tarta_cu_rosii_si_arahide.JPG

    Tarta cu rosii si arahide

Comentariile Retetei

Posteaza Un Comentariu

*