Ciorba de burta falsa cu pleurotus

2012-08-28
  • Fel Culinar:
  • Nivel de Dificultate:
Ciorba de burta falsa cu pleurotus
  • Portii : 4-6
  • Timp de Pregatire : 10m
  • Timp de Gatire : 30m
  • Gata In : 40m

Ingrediente

  • Pleurotus - 500 g
  • Morcov ras - 3 buc
  • Ceapa tocata - 1 buc
  • Galbenusuri - 4 buc
  • Usturoi pisat - 1 capatana
  • Smantana - 400 g
  • Iaurt - 400 g
  • Frunza de dafin - 1 buc
  • Otet / Zeama de lamaie
  • Gogosar murat - 2 buc
  • Ulei
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Pasul 1

Morcovul ras se caleste in putin ulei, dupa care se adauga apa. Dupa ce apa incepe sa fiarba, se adauga ceapa tocata si ciupercile taiate julien (ca sa imite cat mai bine fasiile de burta), precum si frunza de dafin.

Pasul 2

Dupa ce a fiert aproximativ 20 de minute, se adauga usturoiul pisat si gogosarul taiat cubulete. Se potriveste de sare, piper, otet ( sau zeama de lamaie), totul dupa gust. Se scoate frunza de dafin.

Pasul 3

Se opreste focul si se drege ciorba cu amestecul de galbenusuri, iaurtul si smantana. Atentie! : inainte de se adauga amestecul in oala, se subtiaza cu putina zeama din ciorba. Amestecul astfel subtiat, se adauga in ciorba, amestecand continuu.

Media Evaluarilor Membriilor

(0 / 5)

0 5 0
Evaluati reteta

0 persoane au evaluat reteta

Retete Similare:
  • Supa_crema_de_sparanghel

    Supa crema de sparanghel

  • Supa_de_crevete.JPG

    Supa de crevete

  • Supa_de_pui

    Supa de pui

  • Bors – Supa ucraineana

    Bors – Supa ucraineana

  • Kapustnica – Supa de varza murata cu slanina

    Kapustnica – Supa de varza murata cu slanina

Comentariile Retetei

Posteaza Un Comentariu

*